De kern van onze activiteit? Kwalitatieve nieuwbouwprojecten op topliggingen

Dankzij onze passie en ervaring van meer dan 30 jaar, en steeds met een weldoordachte rechtlijnige filosofie en grote liefde voor het vak, durven we zonder schroom stellen dat Goethals Promotor inmiddels een meer dan gevestigde waarde geworden is in de wereld van de bouwpromotie en projectontwikkeling.

Afleveren van topkwaliteit met hoogwaardige materialen

Ieder opgeleverd appartement is afgewerkt met individueel gekozen materialen, volgens eigen smaak en budget. Bij de keuze van leveranciers en onderaannemers wordt dan ook zeer selectief tewerk gegaan zodat er geen enkele twijfel bestaat inzake de kwaliteit en duurzaamheid van de gebruikte materialen.

Ideale prijs/kwaliteitverhouding 

Door kwantiteitskortingen als professional kan de onderneming zeer scherp tewerk gaan bij het bepalen van de prijzen. Ondanks deze scherpe prijsstelling zal zij toch steeds dezelfde kwaliteitsgarantie kunnen aanhouden.

Afwerking op maat van de klant

De appartementen worden opgeleverd van ruwbouw casco tot sleutel op de deur. Tijdens de opbouw van het bouwproject worden de klanten volledig begeleid door vakspecialisten bij het kiezen van de juiste materialen. Op die manier tracht de onderneming alle individuele wensen te vervullen. Tevens wordt er een mogelijkheid geboden om beroep te doen op een capabel team bij de verdere interieurinrichting van de appartementen.