bel ons meteen

De kern van onze activiteit? Kwalitatieve nieuwbouwprojecten op topliggingen

Dankzij onze passie en ervaring van meer dan 30 jaar, en steeds met een weldoordachte rechtlijnige filosofie en grote liefde voor het vak, durven we zonder schroom stellen dat Goethals Promotor inmiddels een meer dan gevestigde waarde geworden is in de wereld van de bouwpromotie en projectontwikkeling.


Onze visie op bouwen is teamwork

Door een grondige vakkennis van het team binnen de onderneming, omringd door gerenommeerde architecten, ingenieurs en projectleiders, trachten we als bouwteam samen uw droomproject te realiseren.

Goethals Promotor: kwalitatieve nieuwbouwprojecten op topliggingen

Afleveren van topkwaliteit met hoogwaardige materialen

Ieder opgeleverd appartement is afgewerkt met individueel gekozen materialen, volgens eigen smaak en budget. Bij de keuze van leveranciers en onderaannemers wordt dan ook zeer selectief tewerk gegaan zodat er geen enkele twijfel bestaat inzake de kwaliteit en duurzaamheid van de gebruikte materialen.

Wij staan garant voor een ideale prijs/kwaliteitverhouding. Door kwantiteitskortingen als professional kan de onderneming zeer scherp tewerk gaan bij het bepalen van de prijzen. Ondanks deze scherpe prijsstelling zal zij toch steeds dezelfde hoge kwaliteitsgarantie kunnen aanhouden.

 

Goethals Promotor: kwalitatieve nieuwbouwprojecten op topliggingen

Afwerking op maat van de klant

De appartementen worden opgeleverd van ruwbouw casco tot sleutel op de deur. Tijdens de opbouw van het bouwproject worden de klanten volledig begeleid door vakspecialisten bij het kiezen van de juiste materialen. Op die manier tracht de onderneming alle individuele wensen te vervullen. Tevens wordt er een mogelijkheid geboden om beroep te doen op een capabel team bij de verdere interieurinrichting van de appartementen.

Goethals Promotor: kwalitatieve nieuwbouwprojecten op topliggingen
Goethals Promotor: kwalitatieve nieuwbouwprojecten op topliggingen


Interesse in een project of samenwerking?

© 2021 Goethals Promotor BV - Nijverheidslaan 76, 9250 Waasmunster - BTW BE 0838.514.025
privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Goethals Promotor gebruik van cookies. Meer informatie   OK